Grønne asparges med limecreme og hvidløgsbrød
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : |
|
|
Der skæres et lille stykke af aspargesene, inden de koges i letsaltet vand 4-5 min. Bouillonen koges ind sammen med limesaft, og fløden tilsættes. Saucen koges tyk og smages til med salt. Den røde peber knuses let og kommes i saucen til sidst.
Det bløde smør røres med finthakket skalotteløg, hakket persille og hakket hvidløg.
Skorpen skæres fra brødet, og skiverne skæres i tern. De brunes i hvidløgssmørret, til de er sprøde.
Anretning:
Aspargesene lægges på en varm tallerken, saucen hældes ved, og der drysses med brødterninger.
|
|
Opskriften er vist 21780 gange,
og udskrevet 548 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer RandiH - 2010-12-29 17:23:00 Simpelthen en af de bedste forretter jeg har lavet. Igen og igen. Jannie - 2007-05-30 16:02:55 Istedet for hvidløgsterningerne, kan jeg anbefale et stykke laks, stegt på panden til. Smager skønt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne