Grønne asparges med limecreme og hvidløgsbrød

Grønne asparges med limecreme og hvidløgsbrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
16-20 grønne asparges
2 dl.grøntsagsbouillon
2 limefrugter (saft)
 dl.piskefløde
1 tsk.rosa peberkorn
50 g.blødt smør
1 skalotteløg
1 spsk.hakket persille
3-4 fedhvidløg
2 skiverlyst brød
 
Opskrift:
Der skæres et lille stykke af aspargesene, inden de koges i letsaltet vand 4-5 min. Bouillonen koges ind sammen med limesaft, og fløden tilsættes. Saucen koges tyk og smages til med salt. Den røde peber knuses let og kommes i saucen til sidst. Det bløde smør røres med finthakket skalotteløg, hakket persille og hakket hvidløg. Skorpen skæres fra brødet, og skiverne skæres i tern. De brunes i hvidløgssmørret, til de er sprøde. Anretning: Aspargesene lægges på en varm tallerken, saucen hældes ved, og der drysses med brødterninger.





karakterer:
Opskriften er vist 21780 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-12-29 17:23:00
Simpelthen en af de bedste forretter jeg har lavet. Igen og igen.

  -   2007-05-30 16:02:55
Istedet for hvidløgsterningerne, kan jeg anbefale et stykke laks, stegt på panden til. Smager skønt!