Rodfrugtkompot

Rodfrugtkompot, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Blandede rodfrugter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Gulerødder
120 g.Pastinak eller selleri
1 Porre eller 200 g forårsløg
250 g.Jordskokker
100 g.Majroe eller rødbeder
60 g.Rødløg i både
 
 Dressing:
 Olie
 rødvinseddike
20 g.Akacie honning
 
1 tsk.Tørret timian
 Salt
 peber
 
Opskrift:
Alle grøntsager rengøres, skrælles m.m. og skæres i ukurante størrelser. Grøntsagerne lægges i en bradepande.

Der hældes lidt olie/eddike marinade over. Drys med salt, peber og timian.

Bages i ovnen 40-50 minutter ved 170 grader C





karakterer:
Opskriften er vist 9647 gange,
og udskrevet 112 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu