Grillstegte grønne asparges og rucola med parmesanolie

Grillstegte grønne asparges og rucola med parmesanolie, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

HøjtidSkt. Hans

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 små bdt.Rucolasalat
24-32 grønne asparges
3 hårdkogte æg
 Parmesanolie
50 g.parmesan
 
Opskrift:
Skyl salaten hvis det er nødvendigt. Pluk den i mindre stykker. Skær eller bræk det nederste træede stykke af de grønne asparges. Vend dem rundt i lidt parmesanolie. Grill aspargesene på alle sider på en jerngrill. Fordel dem på fire tallerkner. Krydr med salt og peber. Vend rucolasalat med lidt parmesanolie. Fordel salaten på tallerknerne. Skær eller riv æggene fint over salaten. Høvl parmesan over. Stænk med parmesanolie og server.

NB! Aspargesen indholder en syre, der i denne sammenhæng fungerer som oliens modpol. Det er simpelthen overflødigt at bruge vineddike.

NB! Andre faste, aromatiske oste kan anvendes på samme måde. Andre småtskårne ingredienser kan strøs over retten, f.eks. spanske skinke og brødstykker sauteret sprøde i det fedt man skærer fra spanks skinke.





karakterer:
Opskriften er vist 19310 gange,
og udskrevet 270 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu