Grillstegte grønne asparges og rucola med parmesanolie
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Højtid: Skt. Hans Indsendt : Red : |
|
|
Skyl salaten hvis det er nødvendigt. Pluk den i mindre stykker. Skær eller bræk det nederste træede stykke af de grønne asparges. Vend dem rundt i lidt parmesanolie. Grill aspargesene på alle sider på en jerngrill. Fordel dem på fire tallerkner. Krydr med salt og peber.
Vend rucolasalat med lidt parmesanolie. Fordel salaten på tallerknerne. Skær eller riv æggene fint over salaten. Høvl parmesan over. Stænk med parmesanolie og server.
NB! Aspargesen indholder en syre, der i denne sammenhæng fungerer som oliens modpol. Det er simpelthen overflødigt at bruge vineddike. NB! Andre faste, aromatiske oste kan anvendes på samme måde. Andre småtskårne ingredienser kan strøs over retten, f.eks. spanske skinke og brødstykker sauteret sprøde i det fedt man skærer fra spanks skinke. |
|
Opskriften er vist 19276 gange,
og udskrevet 270 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne