Grove Bananboller
Hovedingrediens : Frugt - Banan Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Missrefsgaard Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i det lunkne vand, når gæren er opløst tilsættes mælk, æg, nødder, hørfrø, olie, salt og sukker og der røres rundt.
Bananerne blendes og kommes i. tilsæt derefter havregryn og havreklid og rør rundt. derefter kommes rugmel og grahamsmel i og der røres. Tilsæt hvedemelet lidt af gangen. Når der er ca. 200 g tilbage kommes mel på bordet og dejen æltes til den er glat. det er vigtigt der ikke bruges for meget mel så dejen bliver tør. Sæt dejen til at hæve i ca. 50 min Derefter æltes dejen på ny og formes til boller. når den første plade boller er rullet tændes ovne på 200 grader. Bollerne hæver på pladen til ovnen er varm. Pisk et æg med lidt mælk og pensle bollerne inden de kommes i ovnen. Bag bollerne i ca. 15 min Tips: Man kan evt. bruge speltmel i stedet for hvedemel, eller mere grovmel hvis man ønsker at bollerne bliver grovere |
|
Opskriften er vist 11292 gange,
og udskrevet 180 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne