Fedtfattig gulerodskage 04
Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder Fryseegnet : Både og Indsendt af : hestegnu Indsendt : Red : |
|
|
Pisk sukker, æg og æggehvide sammen.
Rør fromage frais i. Bland mel, salt, bagepulver, natron, vaniliesukker og kanel og rør det i dejen. Brug evt. en sigte. Vend gulerødder, valnødder og rosiner i dejen. Hæld dejen i et ildfast fad med bagepapir og fordel æblebådene ovenpå. Bag den midt i ovnen i ca. 45 min. ved 175 grader. Kagen kan spises eller fryses efter afkøling, eller man kan blande flødeost, flormelis og vaniliesukker til en glasur, som hældes over kagen. Tips: Kagen er kun fedtfattig, hvis man udelader glasuren. kagen kan ikke fryses med glasur på. |
|
Opskriften er vist 11133 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2017-08-06 20:56:14 Jeg bagte den i en springform her skal beregnes noget længere tid end de 45 min. Men ellers super lækker kage |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne