Portvinskage 02
Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Portvin Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Kim Larsen Indsendt : Red : |
|
|
1. Pisk æg og sukker skummende.
2. Sigt mel, kartoffelmel, kakao og tilsæt bagepulver. 3. Tilsæt de hakket nødderne og hæld dejen i en smurt springform. 4. Sæt formen i ovnen ved 200 grader i ca. 6. min. 5. Vend den bagte bund ud på et stykke sukkerdrysset bagepapir og lad bunden afkøle helt på en bagerist. 6. Pisk fløden, tilsæt portvin og chokolade og fordel det jævnt over den kolde bund. 7. Rul marcipanen ud i et tyndt lag og læg den over flødeskummet. 8. Pynt med halve udstenede druer. Tips: Marcipanen er nemmest at rulle ud mellem et lag pagepapir (mod bordpladen) og en lag film/vita vap. |
|
Opskriften er vist 7045 gange,
og udskrevet 125 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne