Gemte asparges
Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves Indsendt : Red : |
|
|
Halvdelen af fiskefarsen bredes ud i et smurt, ildfast fad. Velafdryppede aspargessnitter lægges på og dækkes med resten af farsen.
Smeltet smør dryppes over. Retten bages 25 min. ved 175 grader og serveres straks med Choronsauce: 1 spsk. mel røres ud med Aspargeslage,
Eddike og tomatpuré og gives et opkog.
Saucen holdes varm i vandbad og legeres lige før serveringen med æggeblommer, rørt med salt.
Varmt, smeltet smør piskes i. Der kan evt. blandes rejer i saucen.
|
|
Opskriften er vist 12200 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne