Hakkebøf a la Texas
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : |
|
|
Oksekødet blandes med løg. hvidløg, 3 spak chilisauce salt og peber. Formes til bøffer. Bacon sættes på kanten af bøfferne evt. med tandstikker. Steges i olie 2-4 minutter på hver side alt afhængig af, hvor rød bøfferne ønskes. Bøfferne lægges i ildfast fad hvorpå den resterende chilisauce og tomater i skiver lægges på. Til sidst en god skive ost. Bøfferne gratineres i ovn ved 250 grader til osten er smeltet og let gylden. (2-4 minutter)
Serveres med sprød salat, ovnstegte bådkartofler og sauce bearnaise. |
|
Opskriften er vist 14934 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (9 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2010-06-10 19:13:45 haha tænk du gad bruge tid på at læse min klumme ;P |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne