Pund til pund kage og 8 æg
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Danmark Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør sukker og smør hvidt.
Tilsæt æggene et efter et, rør godt imellem hvert æg.
Tilsæt til slut hvedemelet.
Hæld dejen i en sandkageform ca. 3 l. og bag bag ved 175 grader C. alm. ovn ca. 1½ time. |
|
Opskriften er vist 48978 gange,
og udskrevet 380 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (27 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2022-09-27 10:33:51 Super kage der minder om min farmor. Mor - 2012-09-07 12:32:42 Æg er hævemiddel i denne kage bent - 2010-06-22 18:46:12 ehm - hvad med bagepulver?? Per - 2009-12-29 19:32:40 Kan også bages i 2 1½ l. forme i ca. 40 minutter. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne