Marineret, hvidvinskogt medisterpølse

Marineret, hvidvinskogt medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Kim Larsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.medister
 
 Marinade:
1 flaskehvidvin
6 hele peberkorn
1-2 fedhvidløg
 
 Sovs:
4 dl.marinade
1 dl.piskefløde
 salt
 peber
 
 Smørboller:
2 spsk.smør
2 spsk.hvedemel
 
Opskrift:
1. Læg medisterpølsen i en skål eller krukke. Hæld hvidvin over og tilsæt knuste peberkorn og 1-2 delte fed hvidløg.

2. Læg låg eller folie over og lad pølsen trække i marinaden natten over på en koldt sted.

3. Kom medisterpølsen og marinaden i en gryde og varm langtsom til kogepunktet. Lad pølsen koge uden låg ved svag varme 15-20 minutter. Tag den op og hold den varm.

4. Lad marinaden kog for god varme uden låg 5-10 minutter. Si og afmål 4 dl.

5. Bland marinade og fløde og bring det i kog.

6. Tilsæt en smørbolle af fedstof og mel og kog igennem.

7. Smag til med salt og peber.

8. Serveres med kartofler efter at have pyntet med persille.

Tips:

Arbejdstid: 30 min. Marinering: 1 døgn Kogetid: 15-20 min.





karakterer:
Opskriften er vist 7173 gange,
og udskrevet 132 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu