Marineret, hvidvinskogt medisterpølse
Hovedingrediens : Blandet kød - Medisterpølse Indsendt af : Kim Larsen Indsendt : Red : |
|
|
1. Læg medisterpølsen i en skål eller krukke. Hæld hvidvin over og tilsæt knuste peberkorn og 1-2 delte fed hvidløg.
2. Læg låg eller folie over og lad pølsen trække i marinaden natten over på en koldt sted. 3. Kom medisterpølsen og marinaden i en gryde og varm langtsom til kogepunktet. Lad pølsen koge uden låg ved svag varme 15-20 minutter. Tag den op og hold den varm. 4. Lad marinaden kog for god varme uden låg 5-10 minutter. Si og afmål 4 dl. 5. Bland marinade og fløde og bring det i kog. 6. Tilsæt en smørbolle af fedstof og mel og kog igennem. 7. Smag til med salt og peber. 8. Serveres med kartofler efter at have pyntet med persille. Tips: Arbejdstid: 30 min. Marinering: 1 døgn Kogetid: 15-20 min. |
|
Opskriften er vist 7173 gange,
og udskrevet 132 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne