Gravad hellefisk
Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
|
|
Find først en passende form til fisken f.eks. en gratinform eller en flad skål.
Drys salt og sukker og gnid det godt ind i fisken, drys fennikel over. pak fadet godt ind i folie og stil det i køleskabet i 2 dage. Skrab nu salt sukker og fennikel af, dette gøres nemmes med en kniv. drys med tørret dild. Fisken er nu klar til at skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv. |
|
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 235 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer peter muld - 2021-02-10 22:16:29 der er ingen fiskebutikker der fører det meget lækkert på surbrød med rævesovs anonym - 2009-11-05 15:13:01 God og nærende vintermad! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne