Gravad hellefisk

Gravad hellefisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : FladFisk - Hellefisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.hellefisk
 
2 spsk.salt
3 spsk.sukker
4 spsk.stødt fennikel
 
 tørret dild
 
Opskrift:
Find først en passende form til fisken f.eks. en gratinform eller en flad skål.

Drys salt og sukker og gnid det godt ind i fisken, drys fennikel over. pak fadet godt ind i folie og stil det i køleskabet i 2 dage.


Skrab nu salt sukker og fennikel af, dette gøres nemmes med en kniv. drys med tørret dild.

Fisken er nu klar til at skæres på skrå i meget tynde skiver, nemmes med en laksekniv.





karakterer:
Opskriften er vist 16438 gange,
og udskrevet 235 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-02-10 22:16:29
der er ingen fiskebutikker der fører det meget lækkert på surbrød med rævesovs

  -   2009-11-05 15:13:01
God og nærende vintermad!