Mørbradgryde 08
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad i stykker Fryseegnet : Fryseegnet Indsendt af : Kim Larsen Indsendt : Red : |
|
|
1. Skær kødet i småstykker og brun det i en gryde. Drys med salt og peber.
2. Spæd med vin og fløde. 3. Bland urterne i og lad det simre i ca 10 min. 4. Tilsæt bouillon og spæd med yderligere vin og fløde. 5. Kom cocktailpølserne i. Smag til med paprika, salt og peber og lad retten simre nogle minutter. Tips: Tilbehør: ristede baconstrimler, ris, flûtes. |
|
Opskriften er vist 16313 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne