Pastasovs
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Wesner Indsendt : Red : |
|
|
Hak løgene fint eller groft. Rengør bladsellerien godt og snit den i ca. 1 cm. Gulerødder skrælles og rives groft på råkostjern.
Varm Olien op og brun kødet mens der røres. Løgene steges med til de er blevet lidt gennemsigtige. Evt. hvidløg. Bladselleri og gulerødder kommes ved og der røres godt. Efter 3-4 min kommes tomater og pure samt vand ved. Evt med bouillonterning. Når det hele er i kog skrues der ned så sovsen står og småbobler i 2-4 timer. Jo længere sovsen koges jo bedre smag. HUSK at holde øje med at der er væske nok. Fyld evt. mere i hvis nødvendigt. Når sovsen har en tyk konsistens er den klar til servering. Tips: Gør som i Italien: Gryderne og skålene med persille & Permasanost på bordet. Jeg laver altid en stor gryde sovs for så er der nem aftensmad til senere. |
|
Opskriften er vist 19872 gange,
og udskrevet 227 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina 1965 - 2011-07-10 14:17:41 Smager bare super godt og så er den nem at lave og alle spiser den med velbehag :-) 10 tal herfra. Wesner - 2009-11-05 10:40:10 Glemte helt at fortælle at der selvfølgelig skal krydders med salt efter lyst. Oreganoen kommes i ca. en halv time inden serveringen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne