Fars gryde
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Fryseegnet : Ja Indsendt af : Fars gryde Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kom olie, løg, sesam og salt i en gryde og svits. Hæld derefter farsen i og svits indtil gyldent. Tilsæt herefter spinat og og bouillon og lad simre.
Bland mel, vand, sirup og salt og kom den tynde dej i farsblanding. Rør indtil kogepukt og sluk da. Serveres evt. med revet ost og sherrytomater. Tips: Dette er en forholdsvis nem og hurtig ret. Smager godt med et mildt glas hvidvin. |
|
Opskriften er vist 63946 gange,
og udskrevet 342 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Mazen - 2018-03-14 18:00:37 Menes der ikke oksekød? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne