Fars gryde

Fars gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ja

Indsendt af : Fars gryde

Indsendt :     
Fars gryde, billede 4 Fars gryde, billede 1 Fars gryde, billede 2 Fars gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.pastaskruer
 
1 spsk.olie
2 tsk.salt
1 spsk.sesamfrø
1 løg
1 tsk.masala kryderi
1 knsp.pepper
500 g.svinefars
2 gulerødder
200 g.babyspinat
2 dl.svinebouillon
 
1 spsk.hvedemel
1 dl.vand
0.5 spsk.sukker
0.5 tsk.salt
 
Opskrift:
Kom olie, løg, sesam og salt i en gryde og svits. Hæld derefter farsen i og svits indtil gyldent. Tilsæt herefter spinat og og bouillon og lad simre.

Bland mel, vand, sirup og salt og kom den tynde dej i farsblanding. Rør indtil kogepukt og sluk da.

Serveres evt. med revet ost og sherrytomater.

Tips:

Dette er en forholdsvis nem og hurtig ret. Smager godt med et mildt glas hvidvin.





karakterer:
Opskriften er vist 63946 gange,
og udskrevet 342 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (72 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-03-14 18:00:37
Menes der ikke oksekød?