Dampede hvide asparges med persille
Hovedingrediens : Rodfrugter - Friske hvide asparges Indsendt : Red : |
|
|
Asparges skrælles og koges forsigtigt i vand tilsat salt, til de er møre 5 - 8 minutter alt efter størrelse. Medens aspargesene koger, laves saucen. Sørg for at have alle ingredienser stående klar. I en stavblender lægges først smør, derefter persille. 1/3 af den kogende hønsefond hældes over og blenderen startes. Saucen skal køres helt glat og jævn med en konsistens som creme. Brug den sidste hønsefond til at justere konsistensen. Til sidst tilsættes østers og der tilsmages med salt, peber og citronsaft.
Saucen hældes tilbage i en gryde og denne lunes forsigtigt. Den må ikke koge igen.
Anretning: Saucen hældes i bunden af en tallerken og asparges anrettes dekorativt ovenpå. Til sidst toppes med lakserogn. |
|
Opskriften er vist 30257 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne