Lamme-curry
Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle stykker Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekøllen op i pæne stykker (bedst gennem benene) og drys med lidt Nonya curry powder.
Lav en krydderpasta i en morter eller blender af løg, rejepasta, citrongræs, hvidløg, ingefær, nødderne og måske nogle friske chilier. Steg den i lidt olie under konstant omrøring, indtil den dufter og olien trækker ud. Tilsæt kartofler. Steg lidt og tilsæt så et par skefulde Nonya curry powder rørt op i lidt vand og lidt kokosmælk. Tilsæt tynd kokosmælk eller vand indtil det dækker og kog mørt (ca. 25 minutter). Til sidst tilsættes tyk kokosmælk og salt, og der varmes op til lige under kogepunktet. Server med hvid ris eller ris kogt i kokosmælk med pandanblade. |
|
Opskriften er vist 8393 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Michael pang-larsen - 2012-11-15 20:45:38 Opskriften stammer fra Nams Kusine i Dragør og bragt i Meyers Køkken på DR i 1997, opskriften er min svigermors og fra Singapore. Www.namskusine.dk |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne