Karry kotteletter i annanassauce
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter Fryseegnet : Nej og ja tages kødet op kan man godt Indsendt af : ironkok Indsendt : Red : |
|
|
Vend koteletterne i karry, smelt fedtstoffet på en pande og steg kødet til det er færdigt og læg kødet på en tallerken så kødet kan trække.
Drys ananassen med karry og steg dem i samme fedtstof som koteletterne, til de tager lidt farve på begge sider. Tag ananassen af og held ananasjuicen på panden og giv det et lille opkog. Kom fløden i og lad saucen blive tyg under middel varme. Til sidst ligger du kødet i saucen og ligger en skive ananas oven på og lader kødet varme ca 5-10 min ved svag varme. Serveres med ris, groft brød og evt en salat. |
|
Opskriften er vist 11203 gange,
og udskrevet 265 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Zebina - 2017-04-06 15:29:56 Smager bare himmelsk.. var lidt skeptisk først, men efter at havde smagt den, så var den virkelig god, bliver helt klart lavet mange gange. :D kimmaja - 2010-03-03 17:51:14 super lækker ret smagte godt så den vil jeg da prøve igen en dag kimmaja - 2010-02-24 12:01:16 er der nogle der har prøvet og lave denne ret og evt hvad syndes i er lidt hug på og prøve nemlig |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne