Karry kotteletter i annanassauce

Karry kotteletter i annanassauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Nej og ja tages kødet op kan man godt

Indsendt af : ironkok

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 nakke koteletter
1 ds.ananasringe
5 dl.fløde
5 dl.ananasjuice
 Karry, stærk/mellem/mild efter smag
 Salt
 peber
50 g.margarine eller smør til stegning
 
Opskrift:
Vend koteletterne i karry, smelt fedtstoffet på en pande og steg kødet til det er færdigt og læg kødet på en tallerken så kødet kan trække.

Drys ananassen med karry og steg dem i samme fedtstof som koteletterne, til de tager lidt farve på begge sider. Tag ananassen af og held ananasjuicen på panden og giv det et lille opkog. Kom fløden i og lad saucen blive tyg under middel varme.

Til sidst ligger du kødet i saucen og ligger en skive ananas oven på og lader kødet varme ca 5-10 min ved svag varme. Serveres med ris, groft brød og evt en salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11165 gange,
og udskrevet 265 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-04-06 15:29:56
Smager bare himmelsk.. var lidt skeptisk først, men efter at havde smagt den, så var den virkelig god, bliver helt klart lavet mange gange. :D

  -   2010-03-03 17:51:14
super lækker ret smagte godt så den vil jeg da prøve igen en dag

  -   2010-02-24 12:01:16
er der nogle der har prøvet og lave denne ret og evt hvad syndes i er lidt hug på og prøve nemlig