Chocolate lime cheesecake
Hovedingrediens : Oste - Philadelphiaost Fryseegnet : Nej. Indsendt af : popze Indsendt : Red : |
|
|
Knust først kiksene (cookies) til de er fine små krummer, ikke pulver!!!
Smelt smørret og bland det sammen med kiksekrummerne til de begynder at hænge lettere sammen. put blandingen i springformen (som selvfølgelig er FOR SMURT) og sørg for det bliver stampet pænt og lige. stil den i køleskabet mens du laver fyldet. tag flødeosten og put den i en skål, bland den sammen med æggene. Tilføj dem en efter en og sørg for de bliver blandet godt sammen med osten. Tilføj nu blommerne. kom resten af tingene i, og bland det hele godt. Vær ikke nervøs for den virker tynd, det skal den være :) tag nu springformen ud og hæld fyldet over kiksebunden. stil du cheesecake i et ovnfast fad, og sørg for at dække bunden godt til med folie. Hæld nu noget kogene vand ned i fadet til det når til midten af springformen. Nu skal cheesecaken i oven ca. en time på 180 grader C. Sørg for at tjekke til den efter 50 min :) Kagen skal være fast med blød. Den tages nu ud og stilles til køl, STIL DEN !!IKKE!! I KØLESKABET MED DET SAMMEN. Fjern kanten af springformen og lad kagen køle helt af. Stil den derefter 20-30 minutter i køleskabet, og voila, en super lækker cheesecake ;D |
|
Opskriften er vist 9035 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.3 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne