Vintersuppe med brød
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern Indsendt af : Piachico Indsendt : Red : |
|
|
Skær kødet i små tern eller strimler
skær kartofler og løg i små tern of gulerødderne i skiver. brun kødet i olie i en gryde og tilsæt kartofler, løg og gulerødder. efter 3-5 min hældes den varmekødsuppe over kød of grøntsager. Kog supper op. Del blomkålen i små buketter. Gør asparges i stand of del dem i 2. læg grøntsagerne i suppen. Sluk for varmen og lad suppen trække i ca. 10 min inden servering. når suppen serveres drysses hver portion med 1 spsk. parmesan ost og server grov brød til. |
|
Opskriften er vist 8784 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne