Aspargessalat med kørvelsauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges Indsendt : Red : |
|
|
Asparges skylles og den hårde ende skæres fra og aspargesstilkene bindes sammen i 4 bundter.
Rigeligt vand med salt og sukker bringes i kog og heri koger aspargesene i 10 minutter. Champignoner skæres i skiver. Løget hakkes og blandes med hakket kørvel, syrnet fløde, citronsaft, salt, peber champignon og rejer. De afdryppede asparges anrettes portionsvis og overhældes med kørvelsaucen og pyntes med rejer. |
|
Opskriften er vist 13048 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne