SPORTSKAGE fra La Glass
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Fryseegnet : nej Indsendt af : rikke Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Bund:
Marcipan smuldres og piskes med sukker og æggehvide. Smøres i middagstallerkenstor cirkel på bagepapir og bages i ca. 30 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Afkøles. Sportscreme: Nødderne ristes på tør varm pande til de er gyldne. Lægges direkte på viskestykke og skallen nuldres af ved at massere dem i stoffet. Sukkeret smeltes til karamel, nødderne tilsættes og vendes i. Massen hældes på bagepapir og afkøles. Hakkes meget fint med stor tung kniv og vendes i 8 dl fløde pisket til skum. Fordeles på makronbunden i store mængder! Vandbakkelser: Vand og smør koges op til smør er smeltet. Mel piskes i og massen ristes et par minutter under konstand omrøring. Køles lidt af inden æggene enkeltvis piskes i. Dejen sættes i små 2-krone store kager på bagepapir og bages ved 190 grader i ca. 20 minutter. Ovnlågen må ikke åbnes under bagningen da kagerne derved falder sammen. Når vandbakkelserne er helt kolde glaseres de forsigtigt på toppen i 200 gram sukker der er smeltet til karamel. Mandelbunden med sportscremen dækkes nu af 4 dl fløde pisket til skum og de glaserede vandbakkelser sættes enkeltvis ind i fløden så kagen ligner en fodbold. En total kaloriebombe der smager himmelsk!!! |
|
Opskriften er vist 48620 gange,
og udskrevet 727 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.1 (341 stemmer) |
|
Kommentarer Signe - 2012-10-08 21:37:23 Hvis vandbakkelserne lægges direkte på sportscremen, kan man med en sprøjtepose, lægge flødeskummet imellem vandbakkelserne. Det gør kagen pænere og så kommer den til at ligne "den ægte vare". SexySally - 2011-01-13 18:42:23 OMG OMG!! Jéi har ta'et fúckin 8 kg paa af dét her stáds??!?!? Jéi spiste kun 27 stykker paa 2 dage????????? Beate - 2010-12-25 21:47:49 Ikke for at være snobbet men det hedder La Glace og ikke la glass... emma - 2010-11-01 15:11:43 sports kagen er god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne