Pytt i panna
Oprindelsesland : Sverige Indsendt : Red : |
|
|
Skrub kartoflerne godt og snit dem i kvarte. Skær løget i halve ringe og tomaterne i smalle både.
Smelt en del smør på en meget stor tefalpande og råsteg kartoflerne til de er gyldne og næsten møre. Drys med 1 tsk paprika. Kom løg og tomater på panden og lad det stege med i nogle minutter. Salt og peber på. Pisk æggene sammen med lidt salt og peber og måske en smule mælk, hvis du har. Hæld æggemassen over kartoffelblandingen og rør kraftigt rundt, så den fordeler sig jævnt blandt grøntsagerne. Når æggemassen netop er koaguleret, er retten færdig. Serveres meget varm med et drys af klippet purløg eller persille. |
|
Opskriften er vist 8420 gange,
og udskrevet 106 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne