Chasseur a la Bjørn
Hovedingrediens : Kylling - Diverse kylling Kilde : Bjørn Kok Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kråse og hjerte renses, løget pilles og hakkes.
Svits kråse og hjerter i olien, tilsæt løgene og svits med. Dækkes med vand og bringes i kog. Simrer til det er mørt, ca. 1½ time. Leveren blancheres i rigeligt kogende vand, hældes i en sigte og dryppes af. Renses. Champignonerne renses og skæres i skiver og ristes af på en tør pande sammen med den blancherede lever. Sherry tilsættes. Hældes sammen med kråse og hjerter. Gives kulør og jævnes med smørbolle. Smages til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 13494 gange,
og udskrevet 124 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne