Aspargessalat i safran-æggedressing
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Snit aspargeserne i ca. ½ cm tykke skrå stykker.
Dressing: Kog vand og safran ind, til det er næsten tørt. Pres hvidløget ned i gryden og bland olien i; afkøl blandingen. Pisk æggeblommerne sammen med lidt salt i en skål. Tilsæt safranolien under piskning (som til mayonnaise). Smag til med salt og friskmalet hvid peber. Bring en gryde med rigeligt letsaltet vand i kog. Tilsæt en spsk. olie. Kom aspargessnitterne i en sigte og dyp dem ned i det kogende vand. Lad aspargeserne koge ca. 1 min., til de er godt sprøde. Tag dem op, dryp dem godt af og læg dem i et klæde, som kan opsuge overskydende væde. Salt evt. lidt. Kom en passende mængde æggedressing i en lun skål og bland de varme asparges deri; fordel aspargeserne i to dybe skåle og servér. Aspargessalaten spises med ske eller gaffel. |
|
Opskriften er vist 15210 gange,
og udskrevet 215 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne