Kalkun i flødesovs
Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Kalkunternene krydres og brunes i margarinen, og tages op igen. røget flæsk, salt/peber ristes i det samme fedtstof. Løgene skæres i tynde både og rist dem med et øjeblik. kødet lægges tilbage i gryden. Tilsæt paprika og fløde og lad retten simre i 20 min. Rør i retten af og til. Champignon tilsættes, og koges med i et par min. Smag til med salt/peber.
Tips: Serveres medkartoffelmos og salat. |
|
Opskriften er vist 11359 gange,
og udskrevet 187 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne