Kalkun i flødesovs

Kalkun i flødesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunsmåkød - Kalkuntern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Bibber

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalkunkød i terninger
50 g.margarine
 Salt
 peber
100 g.røget flæsk
3 store løg
1 spsk.paprika
2.5 dl.piskefløde
250 g.friske champignon
 
Opskrift:
Kalkunternene krydres og brunes i margarinen, og tages op igen. røget flæsk, salt/peber ristes i det samme fedtstof. Løgene skæres i tynde både og rist dem med et øjeblik. kødet lægges tilbage i gryden. Tilsæt paprika og fløde og lad retten simre i 20 min. Rør i retten af og til. Champignon tilsættes, og koges med i et par min. Smag til med salt/peber.

Tips:

Serveres medkartoffelmos og salat.





karakterer:
Opskriften er vist 11359 gange,
og udskrevet 187 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu