Fyldt mørbrad 03
Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel Indsendt af : Bibber Indsendt : Red : |
|
|
Mørbraden udhules med skaftet af en grydeske som stikkes ind i den brede ende af mørbraden, og bores ind til spidsen af den.
Æbler og svesker fyldes i mørbraden. Mørbraden brunes i fedtstoffet. Vandet tilsættes sammen med vand. Dæmp varmen og videresteg ved svag varme i 20 min. Tag kødet op og hold det varm mens skyen jævnes til sovsen. Serveres med kartofler og salat. Tips: Svesker og æbler kan ombyttes med persille. |
|
Opskriften er vist 13999 gange,
og udskrevet 136 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne