Chokoladekage lb
Hovedingrediens : Diverse produkter - Kakao Fryseegnet : er fryseegnet Indsendt af : Nana83 Indsendt : Red : |
|
|
1- Opvarm ovnen til 190grad
2-Pisk æg og sukker hvidt og luftigt. 3-Bland vanilie, kakao, salt og mel, rør dem i æggeblandingen. 4- Smelt smør og køl af. 5- Vend til sidst smeltet, afkølet smør i. 6- Rør det hele grundigt sammen. 7- Hælde dejen i en smurt springeform. 8- Bages i ca25 min. på anden sidste rille Tips: servering med is |
|
Opskriften er vist 5364 gange,
og udskrevet 84 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Anonym... - 2010-03-25 20:44:03 En chokoladekage burde være mere flydende når man putter den i en springform! Men smager OK :) nana83 - 2009-11-02 01:27:13 afsendes af kagen. det mangle at stå gram på sukker og hvedemel. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne