Efterårs gryderet med skinke småtern
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Lise D Indsendt : Red : |
|
|
Løgene svitses i fedtstoffet, herefter tilføjes karry og kød. Lad det stege et par minutter, tilsæt grønsagsetermingen og de 3 dl. vand og fløden.
Las retten simre 20 min, tilsæt da porrer samt gulerødder og lad retten simre yderligere 10 min før den er klar til servering. Serveres med kaogte kartofler, kartoffelmos eller ris. |
|
Opskriften er vist 12570 gange,
og udskrevet 435 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne