Crumble cake med jordbær

Crumble cake med jordbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Katrine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
250 g.rørsukker
150 g.hvedemel
150 g.smør
100 g.revet marcipan
 
 Fyld:
500 g.frosne jordbær
2 spsk.kartoffelmel
100 g.grofthakkede mandler
 
Opskrift:
Tag 150 g sukker fra. Kom de øvrige ingredienser i en skål og smulder dejen sammen. Stil den koldt i mindst 30 min.
Kom de frosne bær i et ovnfast fad. Bland kartoffelmel og 100 g sukker og fordel det henover kom dejen. Drys de sidste 50 g sukker og de grofthakkede mandler. Bag ’kagen’ i ca. 40 min. ved 200 grader til den er sprød på overfladen.





karakterer:
Opskriften er vist 25569 gange,
og udskrevet 400 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (26 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-11-14 08:47:05
Super god dessert. Serveres lun med kold vaniljeis. Selve fremgangsmåden i opskriften kunne godt være skrevet mere udførlig og forståelig. Måtte standse op mange gange for lige at tænke over næste skridt.