Crumble cake med jordbær
Hovedingrediens : Bær - Jordbær Indsendt af : Katrine Indsendt : Red : |
|
|
Tag 150 g sukker fra. Kom de øvrige ingredienser i en skål og smulder dejen sammen. Stil den koldt i mindst 30 min.
Kom de frosne bær i et ovnfast fad. Bland kartoffelmel og 100 g sukker og fordel det henover kom dejen. Drys de sidste 50 g sukker og de grofthakkede mandler. Bag ’kagen’ i ca. 40 min. ved 200 grader til den er sprød på overfladen. |
|
Opskriften er vist 25544 gange,
og udskrevet 399 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (26 stemmer) |
|
Kommentarer Anita - 2010-11-14 08:47:05 Super god dessert. Serveres lun med kold vaniljeis. Selve fremgangsmåden i opskriften kunne godt være skrevet mere udførlig og forståelig. Måtte standse op mange gange for lige at tænke over næste skridt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne