Mors sømandsbøf
Hovedingrediens : Oksekød - Diverse oksekød Fryseegnet : Er ikke fryseegnet Indsendt af : Plet Indsendt : |
|
|
Pil løgene og skær dem i skiver. Steg dem gyldne i smør på panden og tag dem op. Brun derefter kødet i smør på panden, og drys med salt og peber.
Skær de skrællede kartofler i skiver eller tern og læg dem lagvis med kød og løg i en gryde. Drys med lidt salt og peber imellem lagene. Hæld bouillon over, og med en gaffel hjælpes det ned til bunden, så væden lige kan skimtes. Lad retten stege ved svag varme til kød og kartofler er møre. va. 1-1½ time |
|
Opskriften er vist 9360 gange,
og udskrevet 123 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (6 stemmer) |
|
Kommentarer plet - 2010-12-11 13:58:31 Da jeg senere serverede for min søn og svigerdatter, bad hun også om opskriften. gismo - 2009-11-01 16:13:44 er super lækker. Min svigersøn bad om opskriften da jeg serverede det for dem. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne