Pastafad med ost

Pastafad med ost, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : plet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.makaroni eller spaghettig
1 ds.knuste tomater
2 store løg i tern
150 g.skinke eller bacon i tern
0.5 grøn peber i tern
 
3 æg
2 d.fløde eller mælk
100 g.revet ost
 Salt
 Peber
1 tsk.sennep
 Revet ost
 
Opskrift:
Makaroni koges knap mør efter anvisningen. Løg skinke eller bacon og grøn peber svitses på panden. De knuste tomater kommes i, og det hele varmes igennem.

Æggene piskes sammen og tilsættes mælk eller fløde. Salt, peber og sennep tilsættes og til sidst blandes osten i.

Makaroni blandes mes tomatblandingen, og hældes i et ildfast fad. Æggeblandingen hældes over og til sidst drysses et tyndt lag ost over.

Bages i ovnen ved 225 grader til overfladen er gylden og retten er gennemvarm.

Serveres med grøn salat, tomatsalat og flutes eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 16934 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-03-14 12:43:04
Det er en både nem, hurtig og billig ret. Den smager skønt. jeg koger gerne pasta til to dage. første dag får vi pasta med pølser og dagen efter får vi pastafad med ost af den resterende del af pastaen.