Pastafad med ost
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt af : plet Indsendt : Red : |
|
|
Makaroni koges knap mør efter anvisningen. Løg skinke eller bacon og grøn peber svitses på panden. De knuste tomater kommes i, og det hele varmes igennem.
Æggene piskes sammen og tilsættes mælk eller fløde. Salt, peber og sennep tilsættes og til sidst blandes osten i. Makaroni blandes mes tomatblandingen, og hældes i et ildfast fad. Æggeblandingen hældes over og til sidst drysses et tyndt lag ost over. Bages i ovnen ved 225 grader til overfladen er gylden og retten er gennemvarm. Serveres med grøn salat, tomatsalat og flutes eller groft brød. |
|
Opskriften er vist 16934 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (15 stemmer) |
|
Kommentarer gismo - 2010-03-14 12:43:04 Det er en både nem, hurtig og billig ret. Den smager skønt. jeg koger gerne pasta til to dage. første dag får vi pasta med pølser og dagen efter får vi pastafad med ost af den resterende del af pastaen. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne