Aspargesfrikassé med dild

Aspargesfrikassé med dild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Frikassé

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.asparges, grønne eller hvide
1 dl.grøntsagsbouillon
1 dl.piskefløde
1 pt.dild
50 g.smør
 salt
 friskmalet hvid peber
 
Opskrift:
Rens og skræl aspargeserne og del dem i 4-5 cm lange stykker. Kog bouillon og piskefløde sammen. Tilsæt aspargeserne og lad dem koge med i godt et minut. Tag dem op og kog fløde/bouillon ind til ca. halvdelen. Hak dilden og kom den i en mixer sammen med smørret. Hæld også den varme bouillon/fløde i mixeren. Mix til en cremet sauce. Hæld saucen tilbage i gryden. Smag til med salt og peber. Saucen må ikke koge. Arrangér aspargeserne i to små, varme skåle eller dybe tallerkener og hæld den varme sauce over.





karakterer:
Opskriften er vist 18673 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Persille kan erstatte dild. Forårsløg/springløg er også meget fin. Man kan til en vegansk version anvende havrefløde og vegansk margarine. Serveres med godt brød, i en tartelet, med et stykke ristet brød eller i en kurv af filodej - eller som hovedret sammen med kogte nye sommergrøntsager.