Aspargesfrikassé med dild
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Rens og skræl aspargeserne og del dem i 4-5 cm lange stykker. Kog bouillon og piskefløde sammen. Tilsæt aspargeserne og lad dem koge med i godt et minut. Tag dem op og kog fløde/bouillon ind til ca. halvdelen.
Hak dilden og kom den i en mixer sammen med smørret. Hæld også den varme bouillon/fløde i mixeren. Mix til en cremet sauce. Hæld saucen tilbage i gryden. Smag til med salt og peber. Saucen må ikke koge. Arrangér aspargeserne i to små, varme skåle eller dybe tallerkener og hæld den varme sauce over.
|
|
Opskriften er vist 18673 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Nønne Lønne - 2005-01-01 01:01:01 Persille kan erstatte dild. Forårsløg/springløg er også meget fin. Man kan til en vegansk version anvende havrefløde og vegansk margarine. Serveres med godt brød, i en tartelet, med et stykke ristet brød eller i en kurv af filodej - eller som hovedret sammen med kogte nye sommergrøntsager. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne