Kartoffelkarbonader med løg og skinke
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
|
|
Kog de skrællede kartofler møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og damp dem. Mos dem godt og rør dem sammen med æg, fløde, salt, finthakket skinke og revet løg.
Form til karbonader, som vendes i rasp og steges i fedtstof på panden. Serveres med en grønsagsstuvning eller med kogte grønsager og smørsauce. |
|
Opskriften er vist 6042 gange,
og udskrevet 110 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne