Kartoffelkarbonader med løg og skinke

Kartoffelkarbonader med løg og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.store melede kartofler
1 æg
3-4 spsk.Kaffefløde 9%
1 tsk.salt
125 g.kogt skinke
1 løg
 Smør eller margarine
 Rasp
 
Opskrift:
Kog de skrællede kartofler møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og damp dem. Mos dem godt og rør dem sammen med æg, fløde, salt, finthakket skinke og revet løg.

Form til karbonader, som vendes i rasp og steges i fedtstof på panden. Serveres med en grønsagsstuvning eller med kogte grønsager og smørsauce.





karakterer:
Opskriften er vist 6042 gange,
og udskrevet 110 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu