Julekonfekt med marcipan
Hovedingrediens : Diverse produkter - Marcipan Indsendt af : PetraPan Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tip: Køb nødder (hasselnødder, mandler) eller hvad du nu lige kan finde på til pynt.
du sætter en gryde ober med vand så du kan damp koge chokoladen. når vandet koger sætter du en skål i og kommer chokoladen i. HUSK at røre i den ellers brænder den på. form nu marcipanen i fx hjerter, kugler eller firkanter, og byb dem i chokoladen enten med 1 eller 2 kanter eller med hele marcipan stykket. Du kan så fx komme en mandel, en hasselnød eller hvad du nu lige har oven på. stil dem her efter på en bage plade med bage papir på så chokoladen ikke er på bordet. lad dem stå i 2 timer så er de klar til at spise. |
|
Opskriften er vist 38820 gange,
og udskrevet 390 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (82 stemmer) |
|
Kommentarer Alma - 2012-11-28 13:51:55 Dem skal jeg bare smage! :-) PetraPan - 2009-11-01 11:34:02 Den er super god har brugt den i mange år :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne