24 Lækre Spelthorn/Boller
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fryseegnet : Ja Indsendt af : Molly Indsendt : Red : |
|
|
Gæren røres ud med den lune mælk og lunkne vand.
Tilsæt derefter sirup, olie, æg, cremefraishe, salt, kardemomme og rør det sammen. Derefter tilsættes speltmel, ca. 1 kg, lidt ad gangen til dejen har en god konsistens. Dejen hæver 30 min., formes til 24 horn eller boller. Hæver 30 min. på plade. Pensles med æg og strøes med birkes. Bages ved 225 grader i ca. 15 minutter. Tips: Man kan også tilsætte rugmel, malede mandler, blendet havregryn, så skal man bare tilpasse speltmelet derefter. Leg med opskriften, det er sjovt. |
|
Opskriften er vist 32948 gange,
og udskrevet 968 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Line Jensen - 2015-06-20 12:22:20 De boller jeg bagte blev ikke ret gode. Meget tunge og tørre og smagte ikke af noget. Fulgte opskriften til punkt og prikke og har brugt øko mel, mælk, salt æg mm. Kan Ikke anbefales ! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne