Aspars med rørt smør

Aspars med rørt smør, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Grønne asparges

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Rørt smør:
75 g.smør, blødgjort
1 spsk.friskklippet purløg
½ spsk.finthakket citronmelisse
0.25 tsk.vineddike (f.eks. hvidvinseddike)
 friskkværnet peber
300 g.grønne asparges i halve
2 l.vand
0.75 tsk.salt
 
 Tilbehør:
 Smørristede flutesskiver
 
Opskrift:
Rørt smør: Rør smør sammen med de øvrige ingredienser og stil det tildækket ca. ½ time. Rør smørret op inden serveringen og anret det i en lille skål.

Kom de halve asparges i kogende vand tilsat salt og kog dem 2-3 min., efter tykkelse. Lad dem dryppe af i en sigte og fordel dem på 4 tallerkner. Server de varme asparges sammen med rørt smør.





karakterer:
Opskriften er vist 25677 gange,
og udskrevet 369 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu