Toppington
Fryseegnet : Nej Indsendt af : Claus Indsendt : Red : |
|
|
Skræl og skiv kartoflerne, koges møre uden salt. Piskes til mos med varm mælk og ca. 2 spiseskefulde smør og lidt salt. Skal være lidt stiv.
Kog grønsagerne og rør en frikadellefars mens kartoflerne koger. Læg lagvis i et ovnfast fad, start med grønsagerne, så farsen og slut med mosen. Strø med rasp. Fordel SMÅ smørklatter henover raspen. Sættes i ovnen, midterste rille, 200 grader C. i 35-40 min. indtil overfladen er gyldenbrun. |
|
Opskriften er vist 16019 gange,
og udskrevet 160 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Lene - 2021-10-13 12:06:13 Jeg stikker bacon tern ned i kartoffelmosen. Det smager super godt. anonym - 2015-10-14 19:03:03 Kender retten med kogt risengrød på toppen og kogt hvidkål i bunden, egnsret fra Fjends . Christian - 2013-12-18 18:03:25 Alternativt kan du prøve følgende hvis du har en rest risengrød (det er guld): Erstat kartoffelmosen med resten af risengrød. Lagdel i en rugbrødsform: Først frikadellefarsen, herefter kogte grønsager (F.eks. Porer, Gulerødder og Broccoli), herefter risengrød, rasp og smør. Sættes i ovnen, midterste rille, 200 gr. i 35-40 min. indtil overfladen er gyldenbrun. Det er rigtig "restemad" og det smager endnu bedre efter opvarmning dag 2. God appetit. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne