Brunkager til jul uden tilsat sukker
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Højtid: Jul Oprindelsesland : Danmark Fryseegnet : Dejen er fryseegnet Indsendt af : Bageren Indsendt : Red : |
|
|
· Tør-ingredienserne blandes sammen.
· Tilsæt vand og margarine og rør dejen sammen. · Der er nu 2 muligheder. 1) Dejen rulles til en pølse. Pak husholdningsfilm rundt om, og læg den i fryseren indtil den er hård. Tag den derefter op og skær dejen i tynde skiver som ligges på en bageplade. 2) Dejen rulles tyndt ud, og udstikkes eller deles i firkanter som ligges over på en bageplade. · Kagerne bages i ca. 10-12 min. v 175 °C. NB. Kagerne bliver ikke ligeså mørke som alm. Brunkager, da der ikke er sukker, sirup eller farin i denne opskrift. |
|
Opskriften er vist 12747 gange,
og udskrevet 272 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Eva - 2012-11-15 16:07:19 Dette er en rigtig god opskrift, som gør det muligt for diabetikkere at få lidt julebag. Har prøvet at bruge krydderiblanding til brunkager fra Dr. Oetker, da jeg synes at den lige manglede lidt krydderi. Men super opskrift og en dejlig sprød brunkage. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne