Asparges med mousselinesauce

Asparges med mousselinesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.grønne og/eller hvide asparges
 
100 g.smør eller margarine
2 æggeblommer
½ citron
 salt
 peber
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Asparges istandgøres og dampes, anrettes på et fad og holdes varme.

Smør eller margarine smeltes. Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smør eller margarine piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber, og flødeskum vendes i.

Server saucen til de varme asparges.





karakterer:
Opskriften er vist 27499 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-20 19:25:55
Rigtig lækker, men en ½ portion er rigelig til 4 personer