Asparges med mousselinesauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Asparges istandgøres og dampes, anrettes på et fad og holdes varme.
Smør eller margarine smeltes. Æggeblommerne piskes sammen med citronsaft over vandbad, til det bliver tykt og cremet. Smør eller margarine piskes i lidt ad gangen. Saucen smages til med salt og peber, og flødeskum vendes i. Server saucen til de varme asparges. |
|
Opskriften er vist 27536 gange,
og udskrevet 602 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Jens - 2013-05-20 19:25:55 Rigtig lækker, men en ½ portion er rigelig til 4 personer |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne