Spagetti Napoli
Indsendt af : Gurli Indsendt : Red : |
|
|
Skær bacon i tern og svits dem i gryden og tages op.
Hak løget groft og svits dem i fedtet fra baconen kom evt. lidt extra fedt stof ved (margarine) tilsæt tomatpure Kom det kogende vand ved og lad simre i ca 10 min. Skær pølserne i 2 cm. og kom dem ned i gryden det hele småcimre i et par min. smag til med salt og peber Kom spaghettien ned i gryden og der er serveret. |
|
Opskriften er vist 9669 gange,
og udskrevet 144 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Gurli. - 2009-10-29 17:52:47 Jeg har glemt at skrive i opskriften at der skal ca.½ flaske god ketchup i og baconen kommes tilbage i gryden. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne