Boller (luftige med olie) 02
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryse egnet Indsendt af : Kjenned Indsendt : Red : |
|
|
Mælken varmes op til ca 37 grader(hånd lunken) herefter opløses gæren i mælken og olien hældes i.
Mel, sukker og salt kommes i en skål og mælk og olie røres i. Så skal dejen hvile i ca 20 min(gerne mere), nu skal bollerne formes i til ca. 10-15 stk og de skal så hæve i ca 20min. De skal have 20min i ovn(18 i varmluft) ved 200grader Tips: Pensles evt med et sammenrørt æg |
|
Opskriften er vist 22861 gange,
og udskrevet 282 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (7 stemmer) |
|
Kommentarer R. Christensen - 2017-04-11 16:55:59 Super nemt og godt resultat. Kan anbefales. Jeg kommer også et æg i dejen inden melet kommes i. Suzan - 2014-01-30 09:10:25 Har kommet lidt mere sukker i for at lave dem om til mere fødselsdagsfest agtig boller. I gang med at hæve1. Hangi ser godt ud indtil videre.må vi se resultatet, skriver igen når de er færdige og smagt på :-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne