Skinkemignon den bedste
Hovedingrediens : Svinekød - Skinkemignon Fryseegnet : ikke nødvendigt Indsendt af : Jens Løn Indsendt : Red : |
|
|
Den færdig monterede skinkemignon, skal måske ombindes med bomuldsgarn.
Sættes i ovn ved 180 grader i ca. 30 minutter med meget lidt vand i ildfast fad-------Skinkemignonen bliver svagt lyserød, kan evt gives lidt mere tid, men dette er faktisk synd ! En lille smule olie + margarine smeltes og karry brændes af ganske let, samtidig med skimmelosten+ grønsagsterningen. I mellemtiden eller forinden er gulerod, æble og løg findelt i små tern. Dette kommes i gryden og svitse ganske lidt forinden, der tilsættes knab ½ liter vand og får lov at koge knab ½ time. Dvs. at ovnen er varm i mellemtiden så skinken får ca. ½ time. Derpå frahældes lidt væske over i det ildfaste fad og skinken får ca. 10 minutter mere og skal hvile ca 10 minutter inden udskæring. Efter 10 minutter mere presses en del af de kogte grønsager gennem en sigte -resten holdes varme og serveres som tilbehør. Den siede væske opvarmes til kogning, tilsættes væske fra det ildfaste fad med skinkemignonen-tilsættes 100 ml piskefløde og jævnes evt. med maizenamel. Skinkemignonen skæres i tynde skiver og serveres med kartofler Tips: Det er faktisk meget bedre ens mørbrad. |
|
Opskriften er vist 21560 gange,
og udskrevet 242 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne