Oblater (Nadver)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : |
|
|
Hvedemel og vand røres godt sammen til en lind dej.
Og så er det bare om at komme igang med dej og pande !!! |
|
Opskriften er vist 29110 gange,
og udskrevet 129 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (176 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten - 2023-06-24 11:28:16 Er det meningen de skal steges? I olie eller hvad? Og skal de rulles ud med en kagerulle og stikkes ud med et glas eller hvordan gør man? kirkegængeren - 2022-12-12 11:06:24 Fantastiske oblater, rigtig gode som en lille aftens snack ;-) Nikolaj - 2020-01-24 21:08:52 Tak, den smager rigtig godt. Jeg kan anbefale at tilsætte salt. Evt en vin indeholdende alkohol. :) Anna - 2017-03-30 13:50:50 Tak! Lige det vi manglede! anonym - 2016-12-15 01:14:28 Øh, skal de steges? Det lyder underligt. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne