Spelt burgerboller
Hovedingrediens : Mel - Speltmel Fryseegnet : fryseegnet Indsendt af : Lilli Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
gæren smuldres i det lunkne vand.
tilsæt de øvrige ingredienser, evt. lidt mere speltmel. ælt dejen rigtig godt, helst 3 min. mere end du gider. lad dejen hæve i en halv time og formes derefter til boller, som trykkes lidt flade. lad dem yderligere hæve en halv time og pensl dem med kaffe eller skummetmælk. bages midt i ovnen i 12-14 min. ved 200 grader. Tips: Rigtig gode mættende fedtfattige boller. der kan også kommes grov speltmel i eller hvad man nu har lyst til. |
|
Opskriften er vist 46360 gange,
og udskrevet 673 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2012-01-21 19:39:42 Lette at lave, smager rigtig godt og er KÆMPE store :o) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne