Asparges med krydderurtesauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Asparges, grønne og hvide Indsendt : Red : |
|
|
Hvis du bruger hvide asparges skal de skrælles fra hoved til fod, det skal de grønne ikke.
Skyl aspargesene i koldt vand og knæk den træede ende af. kog aspargesene i letsaltet vand 2-3 minutter for de grønne og 6-7 minutter for de hvide. Lad dem dryppe af og omvind dem med et rent klæde.
Pisk melet direkte i vinen i en gryde. Hæld bouillon ved og lad saucen koge under konstant piskning. Tilsæt fløde og lad saucen koge endnu et par minutter.
Tag gryden fra varmen og bland de finthakkede krydderurter i. Pisk æggeblommerne i og smag til med salt og peber.
Servering: Fordel aspargesene på tallerkener, hæld saucen over og nogle kaviar øverst. Pynt med lidt kørvel.
|
|
Opskriften er vist 14050 gange,
og udskrevet 333 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne