Franskbrødspizza
Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt af : Lilli Indsendt : Red : |
|
|
Dej:
Gær røres ud i det lunkne vand. Mel drysses i lidt efter lidt. Smør pladen hvor dejen skal i. På dejen fordeles tomatsovsen. Tomatsovs: Mel og vand blandes i meljævner. Alle ingredienser hældes i en gryde og koges godt igennem. Tilsæt meljævningen. Sovsen hældes over dejen og derefter champignon og bacon. Til sidst drysses ost over, ca. en halv pose. Pizzaen bages i den nederste del af ovnen ved 225 grader i 15-20 min. Tips: En rigtig lækker anderledes pizza, som mætter rigtig godt. |
|
Opskriften er vist 5286 gange,
og udskrevet 116 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.6 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Lilli - 2009-10-30 09:21:44 og springform.... Lilli - 2009-10-28 10:27:38 Hej. jeg har indsendt opskriften. Pizzaen kan laves både i bradepande og i et stort ildfast fad. Det er op til jer selv. Glæder mig til at læse jeres kommentarer. venlig hilsen Lilli, og bon appetit.... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne