Franskbrødspizza

Franskbrødspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Lilli

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Dej:
200 g.hvedemel
25 g.gær
1 æg
2 spsk.olie
0.5 spsk.salt
1.5 dl.lunkent vand
 
 Fyld:
300 g.bacon i strimler
1 glaschampignon
 
 Tomatsovs:
1 ds.flåede tomater
1 dl.fløde
1 dl.vand
 evt.1 dl. rødvin
50 g.smør
40 g.hvedemel
1 dryspaprika
1-2 presset hvidløg
 salt
 peber
1-2 tsk.oregano
 
 Pynt:
 reven ost
 
Opskrift:
Dej:
Gær røres ud i det lunkne vand. Mel drysses i lidt efter lidt. Smør pladen hvor dejen skal i. På dejen fordeles tomatsovsen.

Tomatsovs:
Mel og vand blandes i meljævner. Alle ingredienser hældes i en gryde og koges godt igennem. Tilsæt meljævningen. Sovsen hældes over dejen og derefter champignon og bacon. Til sidst drysses ost over, ca. en halv pose.

Pizzaen bages i den nederste del af ovnen ved 225 grader i 15-20 min.

Tips:

En rigtig lækker anderledes pizza, som mætter rigtig godt.





karakterer:
Opskriften er vist 5287 gange,
og udskrevet 116 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-30 09:21:44
og springform....

  -   2009-10-28 10:27:38
Hej. jeg har indsendt opskriften. Pizzaen kan laves både i bradepande og i et stort ildfast fad. Det er op til jer selv. Glæder mig til at læse jeres kommentarer. venlig hilsen Lilli, og bon appetit....