Hurtig madbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Gert Bo Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smør - hæld det i en skål og tilsæt mælk og yoghurt. Rør gæren ud i blandingen, hvorefter de øvrige ingredienser tilsættes (melet tilsættes lidt efter lidt til sidst, til dejen slipper) - dejen æltes godt sammen på et meldrysset bord, og formes til et rundt, fladt brød (som en pizzabund)
Den flade dej lægges på en plade med bagepapir, hvorefter den pensles med mælk, og drysses med lidt oregano. Sættes på midterste rille i KOLD ovn og bages i 20 min ved 225 gr. Tips: HUSK det er vigtig at ovnen er kold når du starter bagningen |
|
Opskriften er vist 35508 gange,
og udskrevet 832 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (15 stemmer) |
|
Kommentarer Jette - 2012-01-27 21:41:06 Kanon godt brød, har lavet den "en mill. gange". Opskriften kommer fra Carolines kogebøger. Hjemmebageren - 2012-01-07 00:00:34 Super lækkert og blødt brød og en opskrift, der er til at gå til. Jeg lavede dobbelt portion og fik derfor 2 brød. Jeg bagte først 1 brød i en IKKE forvarmet ovn og så satte jeg brød nr. 2 ind lige bagefter - hvor ovnen jo så var 225 grader. Uden problemer! Brød nr. 2 blev så bagt til det havde samme farve og konsistens som brød nr. 1 (ca. 10 min.) Mona B. - 2011-12-22 17:48:08 Det er et ganske udmærket brød, og det er hurtigt at lave. Tak for opskriften. Carsten - 2009-12-23 14:33:38 Super godt brød! Og ikke mindst fantastisk ift. hvor hurtigt det er at bikse sammen... |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne