Sennepskorteletter

Sennepskorteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Fadkoteletter

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Er ikke fryseegnet

Indsendt af : Mosegaard Skovbrug

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4 tykke fadkoteletter uden ben og fedtkant
2 store løg
5 dl.fløde
3-4 spsk.Dijonsennep
1 tsk.Estragon
 Broccoli
 Ost til gratinering
 Asparges eller Petit kartofler
 Salt
 Peber
 
Opskrift:
Brun korteletterne et par minutter på hver side. Krydres med salt og peber. Læg korteletterne i et ildfast fad

Løg skæres i ringe og steges til de er klare. Læg de stegte løg over korteletterne.

Kog panden af med fløde, sennep og estragon. Lad saucen koge lidt ind til passende konsistens - smag til med salt og peber
Hæld saucen over korteletterne og sæt det i ovn ved 180 gr. - steger til sauce begynder at tage farve - ca. 30 min.

Broccoli deles i små buketter og koges ( der skal stadig være 'bid' i dem.
Buketter afdryppes og placeres i et ildfast fad og gratineres i ovn med revet ost.

Serveres med aspargeskartofler med et godt drys af persille

Tips:

Vin : En god rød Bourgogne passer fortrinligt til retten





karakterer:
Opskriften er vist 8155 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu